Vi söker en butikschef till Skellefteå

Direkt Optik är en franchise-kedja med nästan 40 butiker i hela landet och har funnits på den svenska marknaden i 25 år. Genom fördelaktiga avtal med världsledande leverantörer kan vi erbjuda våra kunder hög kvalitet till ett förmånligt pris. Vi har konceptet 3 för 1, du väljer tre par kompletta par glasögon och betalar bara för ett par. För oss är varje relation viktig. Med ett brett sortiment av bågar, glas och kontaktlinser kan vi möta våra kunders behov på bästa sätt. Vi tar oss tid för våra kunder.

På Direkt Optik får du goda utvecklingsmöjligheter och möjligheter till vidareutbildning i ett expansivt företag. Snart öppnar vi i Skellefteå och till vår butik söker vi en butikschef. 

Som butikschef i Skellefteå blir du en del av vårt nya, glada och serviceinriktade team. Du arbetar målinriktat och ansvarar för personal, resultat, drift, butik och kundrelationer. Vi uppskattar din förmåga att tänka utanför ramarna och alltid erbjuda kunden det lilla extra. Vi vill inte bara ha nöjda kunder, vi vill överträffa deras förväntningar.

Vi ser dig som en driven "doer" som strävar efter att skapa en välorganiserad och uppbyggande arbetsmiljö. Med ditt eget entreprenöriella sinne och erfarenhetsbaserat stöd från ledningen finns det möjlighet att sätta en egen prägel på verksamheten och göra skillnad. Din förmåga att samarbeta kommer att vara en framgångsfaktor.

Vi ser gärna att du har relevant utbildning och/eller praktisk erfarenhet av butiksledning. Stort vikt läggs på personlig lämplighet. Du behöver hantera svenska och engelska väl i tal och skrift samt ha god datorvana. Körkort är en tillgång.

Anställningsform 

Heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Intresserad? 

Skicka CV och personligt brev till s.gandomani@direktoptik.com. Frågor om tjänsten besvaras av Sina Gandomani tel. 0739-87 99 62.

Intervjuer sker löpande. Tillsättning efter överenskommelse.