Vi söker en butikschef till Örnsköldsvik

Om företaget

Direkt Optik är en franchise-kedja med drygt 40 butiker som funnits på den svenska marknaden i 25 år. Vi ingår i en holländsk optik-koncern med nära 500 butiker i flera länder. Huvudkontoret ligger i Holland, men det svenska kontoret ligger nära tågstationen i Kristianstad. Direkt Optik växer och kommer de närmsta åren att vara i en extremt expansiv fas.

I höst öppnar vi upp en ny butik i nya fräscha lokaler i Örnsköldsvik.

Till denna butik söker vi nu en Butikschef

Dina arbetsuppgifter

Som Butikschef på Direkt Optik har du det direkta ansvaret för butikens försäljning, drift och resultat. Du arbetar i den dagliga driften, är en förebild för ditt team, skapar förutsättningar för trivsel samt engagerar och utvecklar dina medarbetare.

Vi söker en driven Butikschef som tillsammans med sitt team vill driva och utveckla butiken mot uppsatta mål!

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som växer med utmaningar och som har modet att testa nya metoder och arbetssätt. Du arbetar affärsmässigt och kostnadseffektivt samt har alltid kunden, som är din viktigaste uppdragsgivare, i fokus.

Du som söker har minst 3 års erfarenhet av budget- och personalansvar inom detaljhandeln. Har du erfarenhet från branschen är detta ett plus. Du har en gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning eller förvärvat liknande kunskaper på annat sätt.

Du ska ha goda kunskaper i engelska samt god datorvana.

Vi söker dig som är entreprenör! Du är driven, lojal och lyhörd. Du är en öppen person som är tydlig, både i din kommunikation och i ditt ledarskap. Du sätter tydliga mål, skapar förutsättningar för att lyckas nå dem, stöttar i genomförandet och är noga med uppföljningen. Du är en god administratör och har känsla för ordning och struktur.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är placerad i Örnsköldsvik med beräknad start under hösten 2018.

Information och kontakt

Vill du jobba på ett företag som växer med möjligheter att påverka och utvecklas? Tveka inte utan ansök redan idag på wikan.se! Sista ansökningsdag den 10 oktober 2018. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. För mer information eller frågor, vänligen kontakta Johanna Fondell på telefon 044 - 590 65 02.

Om Wikan personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.