Butikschef till Norrköping

Direkt Optik är en optiker-kedja med totalt 38 franchise- och egna butiker som funnits på den svenska marknaden i 25 år. Vi ingår i en holländsk optik-koncern med nära 500 butiker i flera länder. Huvudkontoret ligger i Holland, men det svenska kontoret ligger nära tågstationen i Kristianstad. Direkt Optik växer och kommer de närmsta åren att vara i en extremt expansiv fas.

Därför söker vi nu en Butikschef.

Dina arbetsuppgifter

Som Butikschef på Direkt Optik har du det direkta ansvaret för butikens försäljning, drift och resultat. Du arbetar i den dagliga driften, är en förebild för ditt team, skapar förutsättningar för trivsel samt engagerar och utvecklar dina medarbetare.

Vi söker en driven Butikschef som tillsammans med sitt team vill driva och utveckla butiken mot uppsatta mål!

Din bakgrund

Vi söker dig som växer med utmaningar och som har modet att testa nya metoder och arbetssätt. Du arbetar affärsmässigt och kostnadseffektivt samt har alltid kunden, som är din viktigaste uppdragsgivare, i fokus.

Du som söker har minst 3 års erfarenhet av budget- och personalansvar inom detaljhandeln. Har du erfarenhet från branschen är detta ett plus. Du har en gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning eller förvärvat liknande kunskaper på annat sätt.

Du ska ha goda kunskaper i engelska samt god datorvana.

Vi söker dig som är entreprenör! Du är driven, lojal och lyhörd. Du är en öppen person som är tydlig, både i din kommunikation och i ditt ledarskap. Du sätter tydliga mål, skapar förutsättningar för att lyckas nå dem, stöttar i genomförandet och är noga med uppföljningen. Du är en god administratör och har känsla för ordning och struktur.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Placeringsort

Tjänsten är placerad i Norrköping med beräknad start under våren 2018.

Ansökan

Vill du jobba på ett företag som växer med möjligheter att påverka och utvecklas? Tveka inte utan ansök redan idag på wikan.se! Sista ansökningsdag 3 april 2018. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. För mer information eller frågor, vänligen kontakta Johanna Fondell på telefon 044 - 590 65 02.