Butikschef Direkt Optik Mora

Om företaget

Direkt Optik är en rikstäckande kedja med idag 40 butiker runt om i landet och som har funnits på den svenska marknaden i 25 år. Vi ingår i en holländsk optik-koncern med nära 500 butiker i flera länder. Huvudkontoret ligger i Holland, men det svenska supportkontoret är placerat i Kristianstad. Direkt Optik växer och kommer de närmsta åren att vara i en extremt expansiv fas.

I Mora finns vår butik på Fridhemsplan. Hit söker vi nu en butikschef som tillsammans med sitt team vill utveckla butiken mot uppsatta mål!

Dina arbetsuppgifter

Som Butikschef på Direkt Optik har du det direkta ansvaret för butikens försäljning, drift och resultat. Du är en förebild genom att arbeta i den dagliga driften tillsammans med ditt team. Du ser hela Mora som din marknadsplats och planerar och genomför lokala aktiviteter genom att vara synlig både i och utanför butiken.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av butiksdrift med personalansvar. Har du lett medarbetare i förändringsarbete och har erfarenhet av branschen är det ett plus. Vi ser kunden som vår viktigaste uppdragsgivare och därför driver du butiken och gör goda resultat med kunden i fokus.

Goda kunskaper i engelska samt god datorvana är ett måste för att du ska kunna kommunicera med vår supportavdelning i Holland.

Din personlighet

Du är en sann entreprenör! Du är driven, lojal och lyhörd. Du är en öppen person som är tydlig, både i din kommunikation och i ditt ledarskap. Du sätter tydliga mål, skapar förutsättningar för att lyckas nå dem, stöttar i genomförandet och är noga med uppföljningen. Du är en god administratör och har känsla för ordning och struktur.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är placerad i Mora med beräknad start omgående.

Information och kontakt

Vill du växa med oss? Skicka din ansökan redan idag till s.sandin@direktoptik.com. Vi hanterar ansökningar löpande med sista ansökningsdag den 28 februari 2019. Välkommen med din ansökan!

För mer information eller frågor, vänligen kontakta Sara Sandin på telefon 044 – 28 22 86.