Butikschef sökes till Direkt Optik i Linköping, vikariat

Vill du ha ett utmanande, varierande och roligt jobb samt älskar kundservice och försäljning? Då har vi ett jobb för dig som butikschef i vår butik i Linköping.

Dina arbetsuppgifter

Som butikschef har du det direkta ansvaret för butikens försäljning, drift och resultat. Du är en förebild genom att arbeta i det dagliga arbetet tillsammans med ditt team. Vårt fokus är alltid kunden. Vi vill ge kunderna den allra bästa servicen och överträffa deras förväntningar. Du planerar och genomför lokala aktiviteter genom att vara synlig i närområdet.

Bakgrund och egenskaper

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av butiksdrift med personalansvar och gärna med erfarenhet av optikbranschen. Kunden är vår viktigaste uppdragsgivare och därför driver du butiken och gör goda resultat med kunden i fokus. Goda kunskaper i engelska samt god datorvana är ett måste för att du ska kunna kommunicera med vår supportavdelning.

Din personlighet

Du är en sann entreprenör. Du är driven, lojal och lyhörd. Du är en öppen person som är tydlig, både i din kommunikation och i ditt ledarskap. Du sätter tydliga mål, skapar förutsättningar för att lyckas nå dem, stöttar i genomförandet och är noga med uppföljningen. Du är en god administratör och har känsla för ordning och struktur. Viktigast av allt är att du har ett leende på läpparna och älskar försäljning samt kundmöten.

Låter det som något för dig?

Skicka din ansökan redan idag till rekrytering@direktoptik.com. Vi hanterar ansökningar löpande med sista ansökningsdag den 1 maj. Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är ett vikariat på ett år med möjlighet till förlängning. Vi följer Handels avtal. Tjänstgöringsgrad 80%.

För mer information eller frågor, vänligen kontakta Elin Hägglund tel. 044-28 22 86.

Om företaget

Direkt Optik har verkat i Sverige sedan 1992 och är en optikerkedja som uppskattas för service, kunnig personal och kvalité. Professionella och legitimerade optiker i varje butik är en självklarhet, liksom ett attraktivt sortiment av glasögonbågar och kvalitetsglas från marknadsledande leverantörer. Under 2013 uppmärksammades styrkan i affärskonceptet och företaget förvärvades av en av Europas ledande aktörer inom optikbranschen, Hans Anders Retail Group, med 500 butiker och drygt 1500 anställda i framförallt Holland, Belgien och Tyskland.