Direkt Optik söker butikschef till butiken i Karlskrona

Är du redo för ett utmanande, varierande och roligt arbete samt älskar kundmöten och försäljning?

Då har vi ett fantastiskt jobb för dig i vår butik i Karlskrona. Som butikschef hos oss på Direkt Optik har du det övergripande ansvaret för butikens lönsamhet och resultat. Du är en förebild genom att arbeta i den dagliga driften tillsammans med ditt team, alltid med kunden i fokus. Målsättningen är naturligtvis alltid att ge den absolut bästa servicen och överträffa alla våra besökares behov. Du planerar och genomför lokala aktiviteter genom att vara synlig i närområdet. 

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av butiksdrift, gärna från optikbranschen. Vi ser gärna att du har god vana kopplat till både ledarskap och personalfrågor. 

Kunden är vår viktigaste uppdragsgivare och med det i åtanke driver du butiken med goda resultat och kunden i centrum. Goda kunskaper i engelska samt god datorvana är en förutsättning för att du ska kunna kommunicera inom vår organisation. 

Som person är du en sann entreprenör. Du är driven, lojal och lyhörd. Du är en öppen person som är tydlig, både i din kommunikation och i ditt ledarskap. Du sätter tydliga mål, skapar förutsättningar för att lyckas nå dem, stöttar i genomförandet och är noga med uppföljningen. Vidare är du en god administratör som har känsla för ordning och struktur. Viktigast av allt är att du har en positiv, lösningsfokuserad inställning och älskar försäljning och kundmöten. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80% med tillämpad provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Skicka din ansökan märkt "Butikschef Karlskrona" snarast till rekrytering@direktoptik.com. Sista ansökningsdag är 2022-05-29, men intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Elin Hägglund vår Area Manager på elin.hagglund@direktoptik.com

Om oss:

Direkt Optik förvärvades 2013 av en av Europas ledande aktörer inom optikbranschen. Företaget växer ständigt och flera etableringar är på gång. På den svenska marknaden har Direkt Optik vuxit stadigt och finns nu representerat med ca 40 butiker över hela landet. Förutom Direkt Optik i Sverige driver man idag mer än 700 butiker, främst i Holland, Belgien och Tyskland. Företaget grundades 1982 i Nederländerna och sysselsätter för närvarande drygt 1700 personer. Den entreprenörsrika andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en växande aktör i en utmanad bransch. Vi på Direkt Optik är nyfikna och delar ofta med oss av våra kunskaper till varandra.