Butikschef till Drottningtorget i centrala Göteborg

Vill du ha ett utmanande, varierande och roligt jobb samt älskar kundservice och försäljning? Då har vi ett jobb för dig. Urvalet sker löpande så sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Som butikschef har du det direkta ansvaret för butikens försäljning, drift och resultat. Du är en förebild genom att arbeta i det dagliga arbetet tillsammans med ditt team. Vårt fokus är alltid kunden. Vi vill ge kunderna den allra bästa servicen och överträffa deras förväntningar. Du ser hela regionen som din marknadsplats och planerar och genomför lokala aktiviteter genom att vara synlig både i och utanför butikerna. 

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av butiksdrift med personalansvar. Om du har erfarenhet av optikbranschen är det ett plus. Ett stort nätverk och lokal kännedom är en stor fördel. Vi ser kunden som vår viktigaste uppdragsgivare och därför driver du butiken och gör goda resultat med kunden i fokus. Goda kunskaper i engelska samt god datorvana är ett måste för att du ska kunna kommunicera med vår supportavdelning.

Din personlighet

Du är en sann entreprenör. Du är driven, lojal och lyhörd. Du är en öppen person som är tydlig, både i din kommunikation och i ditt ledarskap. Du sätter tydliga mål, skapar förutsättningar för att lyckas nå dem, stöttar i genomförandet och är noga med uppföljningen. Du är en god administratör och har känsla för ordning och struktur. Och viktigast av allt är att du har ett leende på läpparna och älskar försäljning och mötet med kunderna.

Om företaget

Direkt Optik är en rikstäckande kedja med drygt 45 butiker runt om i landet och som har funnits på den svenska marknaden i 25 år. Vi ingår i en holländsk optik-koncern med nära 500 butiker i flera länder. Direkt Optik växer och kommer de närmsta åren att vara i en extremt expansiv fas.

Låter det som något för dig?

Skicka din ansökan redan idag till s.sandin@direktoptik.com. Vi hanterar ansökningar löpande med sista ansökningsdag den 15 december. Välkommen med din ansökan!

För mer information eller frågor, vänligen kontakta Sara Sandin tel. 044-28 22 86.