Glasögon med attityd från Direkt Optik

Glasögon har smyckat våra ögon i århundraden. I år tar glasögonbågarna verkligen för sig med kaxig attityd och tuffhet. Dagens trend är överdimensionerade glasögonbågar som är stora och robusta i formen. Helt enkelt glasögonbågar som inte ber om ursäkt för sig. Du hittar dem i den senaste premiumkollektionen ”Chunky statement” från Direkt Optik. Från transparent till färgstark och snyggt svart. Låt dina glasögon visa vem du är i år!

Kaxigt svart

Föredrar du en personlig stil? Denna kaxiga glasögonbåge framhäver och ramar in dina ögon. De rena linjerna och den djupa svarta färgen lämnar ingen oberörd.

Stora och transparenta

En transparent blickfångare av tjock, klar plast. Stora, men ändå sofistikerade glasögonbågar, i en fyllig champagnefärg med gyllene detaljer.

Trendigt grönt

Tuffa och trendiga. Denna unisex-båge skapar ett exceptionellt uttryck i fräck retrostil. Tillverkad av tjock acetat i en vacker och trendig olivgrön färg.

Kubanskt lugn

Stora och robusta glasögonbågar med fyrkantig form och inramning. Utforska insidan på dessa svarta glasögonbågar och bli överraskad av de oväntade detaljerna från Havanna. 

”Chunky statement” är en tillfällig premiumkollektion från Direkt Optik. Först till kvarn.

Läs om våra övriga varumärken här >>