Franchisetagare

Bli din egen chef

DIREKT OPTIK

Bli franchisetagare hos Direkt Optik

Bygg din egen karriär som franchisetagare och starta din egen butik. Direkt Optik är en del av europeiska koncernen nexeye med 37 butiker bara i Sverige. Det ser vi som en flygande start. Försäljningen av våra glasögon växer i sällan skådad takt och efterfrågan fortsätter att öka. Därför behöver vi nya franchisetagare som vill bli en viktig del i ett expansivt företag!

När du ansluter dig som franchisetagare till Direkt Optik drar du nytta av erfarenheten och styrkan i Europas ledande företag inom optik. Av oss får du hjälp med alltifrån inköp till marknadsföring och ett ovärderligt stöd hela vägen till en fungerande och framgångsrik verksamhet. Det är så vi lägger grunden för fortsatt framgång. Vår erfarenhet sträcker sig till början av 1990-talet och allt vi lärt oss längs vägen ska naturligtvis föras vidare.

Franchising innebär en mindre risk jämfört med att starta ett eget fristående företag. Tack vare vårt stora nätverk kan du få tips och råd från företagare som befunnit sig i samma situation. Förutom förmånen att arbeta med ett etablerat varumärke får du även hjälp med marknadsföringen. Med Direkt Optik kommer du igång snabbt.

Är du intresserad av att öppna en egen butik under varumärket Direkt Optik? Kontakta då info@direktoptik.com, för mer information.