Ledig tjänst

Produktchef

Kristianstad

Vi söker en Produktchef till vårt svenska huvudkontor i Kristianstad

Direkt Optik är en franchise-kedja med 36 butiker som funnits på den svenska marknaden i 25 år. Vi ingår i en holländsk optik-koncern med nära 500 butiker i flera länder. Huvudkontoret ligger i Holland, men det svenska kontoret ligger i Kristianstad nära tågstationen. Direkt Optik växer expansivt och kommer de närmsta åren att vara i en extremt expansiv fas. Rollen som Produktchef innebär att du har det övergripande ansvaret för att driva och säkra utvecklingen av Direkt Optiks produkter.

Dina arbetsuppgifter
• Sortimentstyrning
• Planera, driva och följa upp nylanseringar
• Medverka i utvecklingen av kommunikationsmaterial
• Framtagande av utbildningsmaterial för produkter
• Prissättning
• Inköp & förhandling
• Prognos & analys

I din roll, kommer du även ha täta kontakter med olika interna funktioner såsom Ekonomi och Marknad. Personalansvar ingår ej i rollen som Produktchef.

Din bakgrund
Vi söker en driven och strukturerad Produktchef som brinner för produktutveckling, varumärkesbyggande och affärsutveckling och vill vara del av ett företag i utveckling där du får vara med och påverka framtiden och stärka varumärket. Du som söker är sannolikt utbildad optiker eller civilekonom. Du har förvärvat relevant kompetens genom några års arbetslivserfarenhet. För att lyckas i tjänsten ska du ha vana av inköp och förhandling, ekonomisk förståelse samt utbildningserfarenhet. Har du optisk erfarenhet är det meriterande men inget krav, har du även erfarenhet av att arbeta i projektform är det ett plus. Du ska ha goda kunskaper i engelska, såväl i tal som skrift. Du har dessutom en god datorvana och behärskar Office paketet.

Du som person
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är resultatorienterad, lojal och lyhörd. Du tycker om att förändra och förbättra, tar eget ansvar och är duktig på att samarbeta. I ditt arbetssätt är du strategisk och strukturerad.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Direkt Optik. Tjänsten är placerad i Kristianstad med beräknad start under våren. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. För mer information eller frågor, vänligen kontakta Johanna Fondell på telefon 044 - 590 65 02. Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikans hemsida, dock senast 6 mars 2018. Välkommen med din ansökan!


Intresserad?

Är du intresserad av tjänsten? Ansök nu!

Ansök nu Tillbaka till översikt