Vi gillar att ge mer

Dina glasögon är en del av din personlighet och har en viktig funktion i ditt liv. Därför ser vi det som ett stort förtroende och ansvar när du väljer oss som optiker. Redan i vårt grunderbjudande 3 för 1 har vi tagit fasta på våra kunders vardag, möjligheten att variera mellan olika glasögon. Det handlar om omtanke och kvalitet. Du ska känna att du kan lite på oss, vilket vi vill understryka genom våra garantier.

Kvalitetsgaranti 2 år
Vi ger vi dig en 2-årig kvalitetsgaranti på bågarna vid produkt- eller materialfel.

Känn efter i 3 månader
Om dina glasögon inte fungerar som det är tänkt är du välkommen tillbaka inom tre månader från köpet. Ett litet fåtal har exempelvis svårt att vänja sig vid progressiva glasögon. Skulle det hända dig byter vi ut dem mot ett annat alternativ. Har de nya glasögonen ett lägre pris kan vi tyvärr inte återbetala skillnaden men vi garanterar att du får ett par glasögon som verkligen passar dig.

Livslång servicegaranti

Du är alltid välkommen in till oss för service av dina glasögon, exempelvis justering av bågarna så att de sitter rätt och bekvämt. Vi finns också alltid här för dig om du vill ha goda råd eller skötseltips.