Arbeta på Direkt Optik

På Direkt Optik ser vi till att kunderna får valuta för sina pengar. Dels genom att erbjuda hög kvalitet på våra produkter och vår service, dels genom vårt unika erbjudande ”Köp ett par glasögon. Vi bjuder på två” eller ”3 för 1”.

För oss är varje relation viktig, vi tar oss tid för våra kunder. Med ett komplett sortiment av bågar, glas och linser kan vi alltid erbjuda dem rätt produkt.

På Direkt Optik arbetar du med kända varumärken och med moderna programvaror. Nyligen blev Direkt Optik en del av en framgångsrik nederländsk optikerkedja med mer än 30 års erfarenhet och mer än 500 butiker i Europa.

Vill du bli en del av framgången?

Med 38 butiker i Sverige och med en ambition att expandera kraftigt söker Direkt Optik legitimerade optiker med kontaktlinsbehörighet. För närvarande har vi lediga tjänster i flera butiker.

Vi erbjuder dig

På Direkt Optik får du, förutom bra lön och fina förmåner, många utvecklingsmöjligheter, bonussystem samt personalrabatt på våra produkter.

Här hittar du mer utförliga beskrivningar av våra lediga tjänster. Vi ser fram mot ditt svar, välkommen till Direkt Optik!

här hittar du våra lediga tjänster
Eftersom vi växer och vill utöka vår verksamhet i Sverige söker vi flera motiverade och legitimerade optiker på olika orter.
Du kan jobba både heltid och deltid, i våra butiker eller som kringresande optiker.

Sagt av anställda

Mikael Svensson: Anta utmaningen!

Jag arbetar på Direkt Optik sedan ett år tillbaka, innan dess hade jag egen butik i många år.
Eftersom erbjudandet tre för en är så populärt, kommer det många kunder och på Direkt Optik försöker vi få alla att känna sig som hemma.

För mig är det väldigt viktigt att bygga nära och bra relationer med mina kunder. Jag försöker vara både lyhörd för deras önskemål och naturlig när jag möter dem. Vi vill naturligtvis att de ska trivas och känna sig bekväma. Då kommer de tillbaka.

Det är bra att vara en del av en större organisation. Fördelarna är stabil service, hög kapacitet och kortare leveranstider. Det är stimulerande att veta att man arbetar på ett företag som hela tiden vill bli bättre, växa, prova nya saker och utvecklas.

Om du vill arbeta på Direkt Optik är det viktigt att du gillar utmaningen att ta hand om många kunder och att ge dem bra service. Till din hjälp har vi som sagt vår organisation i ryggen, men vi har också ett brett sortiment av bågar, dels vårt eget märke dels kända märkesbågar. Vi har helt enkelt något för alla kunder.

Välkommen till Direkt Optik du med, jag hoppas vi kan bli kollegor!


Hatice Isik: Satsa på din utveckling!

Jag började arbeta på Direkt Optik efter min examen för fem år sedan. Det var viktigt för mig att jag kunde utvecklas i mitt yrke som optiker. Sedan knappt två är jag butikschef i Göteborg och nu ansvarar jag för två butiker.

Våren 2013 flyttade den ena butiken till en central adress i Göteborg. Här sätter en krävande citypublik vår kunskap på prov varje dag. Det är roligt att kunna visa upp Direkt Optiks växande och breda produktsortiment, vårt tre för en erbjudande är väldigt populärt. Och varje dag känner jag att jag utvecklas genom att ständigt möta nya kunder och hjälpa dem till den bästa lösningen på deras synproblem.

Personligen tycker jag att det är viktig att ha en lättsam och trevlig atmosfär i butik och kollegor emellan. Humor skadar inte, men ska användas på rätt sätt. Och ett leende fungerar bara om det äkta.

Jag hoppas en dag välkomna dig som kollega på Direkt Optik.