Starta din egen butik

Bygg din egen karriär som franchisetagare

Direkt Optik är en del av Europas ledande optikföretagare med 36 butiker bara i Sverige. Det ser vi som en flygande start. Försäljningen av våra glasögon växer i sällan skådad takt och efterfrågan fortsätter att öka. Därför behöver vi nya franchisetagare som vill bli en viktig del i ett expansivt företag!

När du ansluter dig till Direkt Optik drar du nytta av erfarenheten och styrkan i Europas ledande företag inom optik. Av oss får du hjälp med alltifrån inköp till marknadsföring, och ett ovärderligt stöd hela vägen till en fungerande och framgångsrik verksamhet. Det är så vi lägger grunden för fortsatt framgång. Vår erfarenhet sträcker sig ända tillbaka till början av 1990-talet och allt vi lärt oss längs vägen ska naturligtvis föras vidare.

Franchising innebär en mindre risk jämfört med att starta ett eget fristående företag. Tack vare vårt stora nätverk kan du få tips och råd från företagare som befunnit sig i samma situation. Förutom förmånen att arbeta med ett etablerat varumärke får du även hjälp med marknadsföringen. Med oss kommer du igång snabbt.

Är du intresserad av att öppna en egen butik under varumärket Direkt Optik? Kontakta då Jonas Wagermark på tel. 070-810 02 02 eller info@direktoptik.com för mer information.