Märkesbågar

Märkesbågar för alla stilar

Förutom vårt eget varumärke med trendiga bågar för alla stilar och smaker erbjuder vi ett brett sortiment av märkesbågar. För oss är det viktigt att du hittar bågar som passar just dig, oavsett vem du är. Därför har vi samlat starka varumärken som vart och ett har sin idé och sitt eget signalement. Tillsammans skapar alla dessa märken ett komplett sortiment där du garanterat hittar bågarna just du letar efter.

Police
Det italienska märket Police står för självständighet och attityd. Varumärket grundades i början på 80-talet för att passa rebelliska trendsättare med urban livsstil. Idag skapar Police modeglasögon för dig med självkänsla. För dig som går din egen väg utan att låta dig styras av andra.

Sting
Lekfullhet, sorglöshet och glädje kännetecknar Sting. Utsökta färgkombinationer, supertrendiga former och fokus på detaljer möter teknik och stort kunnande. Allt för att skapa glasögon som är unika i sin genre och samtidigt erbjuder perfekt komfort.

DKNY
Märket Donna Karan New York är känt för sin kreativa elegans och smakfullhet. Rena linjer och moderiktiga färger som kan kombineras med de flesta outfits och accessoarer. Företagets designers har medvetna, moderna stadsbor för ögonen när de skapar sina kvalitativa bågar.

Pierre Cardin

Den franska modedesignern Pierre Cardins entusiaster letar ofta efter den perfekta kombinationen av lyx, kvalitet och funktionalitet. Med unik precision skapar Pierre Cardin bågar för alla tillfällen – business, vardag och fest. Robusta material och trendiga former är typiskt för det här klassiska märket.

Nina Ricci
Nina Ricci skapar en unik atmosfär av finess, romantik och kvinnlighet. Inte sällan präglas bågarna av stilsäkra tillbakablickar med moderna inslag och karaktäristiska detaljer. Hela kollektionen har en charm som kvinnor i alla åldrar kan identifiera sig med.

JK LONDON
Med livfulla färger, innovativa detaljer och toppmodern design skapar JK LONDON fräscha, trendiga bågar som ofta är starkt influerade av en urban livsstil. Med JK LONDON SOHO och JK LONDON CITY erbjuder märket bågar för både dig som söker en lekfull, sportig look och dig som söker det elegant sofistikerade.

Furla
I sofistikerad och vacker design utformar Furla funktionella bågar, anpassade för det moderna livet. Furlas designers riktar sig till internationella kvinnor, med personlig stil och sinne för detaljer, när de skapar sina glasögon. Idén är att erbjuda prisvärda bågar med en tydlig känsla av lyx. 

Cerruti 1881
Cerruti 1881 riktar sig till män som uppskattar stil och elegans men samtidigt letar efter kvalitet och funktion. Med sin intelligenta design har Cerruti 1881 producerat funktionella accessoarer för sina stilmedvetna kunder i över hundra år.

Lozza
Lozza är Italiens äldsta glasögonmärke. I över ett sekel har bågarna präglats av klassiskt sober elegans. Under senare år har yngre medvetna kundgrupper med känsla för vintage fått upp ögonen för bågarna. Idag har Lozza uppnått kultstatus i Italien, inte minst för att de vågar korsa den klassiska stilen med oväntade moderna och lite vågade detaljer.